• La CUP es compromet a continuar amb la DUI i la República, l’endemà de les eleccions

  L’endemà de les eleccions, continuar amb la declaració de independència i lluitar per implementar la república. Aquest és un dels missatges de la CUP durant la campanya del 21 de desembre, el qual ha expressat aquest diumenge en un acte a Lloret.

  foto-cup-1-1Amb el lema ‘Dempeus!, els militants del partit asseguren que l’única via per lluitar contra el 155 és la unilateralitat.

  Jesús Elias, de la CUP Lloret, afegeix que aquests comicis es desenvolupen en un context “desconegut i excepcional” en què “tenim hostatges, presos polítics, es prohibeixen els colors, se silencien opinions, a nosaltres ens treuen pancartes…”.

  foto-cup-2Des de la CUP es demana a les altres candidatures independentistes que mantinguin, com sigui, la DUI. Tasio Pulido, militant de Blanes, assenyala que “la República és fonamental, l’hem votat i s’ha de construir, mantenir la lluita contra el 155, contra els presos polítics, per les llibertats…”.

  La CUP, que ha fet campanya aquest diumenge a Lloret, anuncia un altre acte el proper dia 16, a Can Sabata, amb Natalia Sánchez, la cap de llista per Girona.

  Font: Nova Ràdio Lloret

Comments are closed.