Navigation
Carregant esdeveniments
  • diumenge 18th

    octubre 2020

  • From

    To

  • Celrà, Països Catalans

  • Ticket price

Debat Unitat Popular a Celrà

Detalls

Data:
octubre 18
Time:
10:05 - 13:00
Categoria d'acte:
Etiquetes de l'esdeveniment:
,
Lloc web:
https://documenta.cup.cat/nodes/inscripcions-celra

Recinte

CELRÀ
Celrà, Gironès 17460 Països Catalans

Organitzador

AL Celrà

Nodes

Debats d’Unitat Popular són espais de trobada, de debat i de construcció, entre totes, d’una proposta política a l’alçada del moment que estem vivint. Una proposta que respongui a la triple crisi social, econòmica i política. Ens cal proposar un projecte de país per a la dècada vinent, amb totes les transformacions a implementar, lligades als processos polítics, institucionals i de mobilització imprescindibles per a realitzar-lo.

Temàtiques de debat:

  • Educació

 

INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA

Pots inscriure’t prement aquí

 

Quan i on?

Els cap de setmana del 17 i 18 d’octubre de 2020. Busca la convocatòria que hi hagi al teu territori i mira quina data i lloc es fan.

 

Qui?

Totes les que creiem que cal una alternativa al que tenim ara, que cal una proposta política que evidenciï que hi ha una altra manera de viure. La gent senzilla, les veïnes que ens ajudem unes a altres, les que volem una vida millor per les nostres famílies, les que patim per si arribarem a final de mes o per si arribarà l’ERTO, les qui ens angoixa un futur laboral negre, les qui després d’una vida de treball no tenim garantida una vellesa digna.

Totes les que necessitem i volem respostes en aquests moments d’incerteses. Totes les que hem decidit no conformar-nos. Totes les que estem organitzades en diferents espais, col·lectius, organitzacions i moviments socials amb l’objectiu de garantir una altra manera de viure. Ens necessitem a totes per fer-ho possible.

 

Com?

Els debats es realitzaran de forma presencial, respectant totes les mesures sanitàries a diferents punts del país.

Hi haurà una primera part per explicar un text provisional de proposta política on tothom podrà dir la seva i fer propostes, llençar idees, esmenes, etc.

La segona part estarà dividida en diferents eixos temàtics diferents segons el territori per tal de poder construir entre totes un mapa de lluites i de realitats al país i poder recollir experiències, idees, lluites, llegats, per tal que la proposta política es pugui impregnar de totes elles.