Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Informació de protecció de dades

Entitat: CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) – NIF: G59736926

Direcció postal: C/ Casp 180-182 baixos – 08013 Barcelona

Correu electrònic: dpd@cup.cat

A CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de trametre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, incloent la via electrònica.

No es van a prendre decisions automatitzades sobre la base de les dades proporcionades.

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

– Execució d’un contracte: Atendre la seva sol·licitud.
– Consentiment de l’interessat: Enviar-li comunicacions comercials i/o newsletters.

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se al responsable del tractament.

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Les dades de caràcter personal que sol·licitem són imprescindibles per atendre la seva sol·licitud, resoldre qüestions plantejades i prestar els serveis contractats. En cas de no facilitar tota la informació necessària, no podrem atendre la seva sol·licitud, ni enviar la informació sol·licitada ni prestar els serveis sobre els quals el titular de les dades estigui interessat.

En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Les dades personals que tractem a CANDIDATURA UNITAT POPULAR (CUP) procedeixen del propi interessat.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?