• Expulsades per ser dones

    Denunciem un cas de caire masclista al nostre municipi que ha succeït aquest cap de setmana en una instal·lació esportiva municipal. Esperem un pronunciament oficial per part de la Regidoria d’Esports. I és que pel fet de ser dones, les jugadores d’un partit oficial de Segona Catalana han estat increpades amb comentaris masclistes i fins i tot han hagut de suspendre el partit, que coincidia amb un partit no oficial de veterans. Fins quan hem de patir aquest tracte les dones?

    El fet l’han denunciat públicament diverses jugadores visitants i en nom de l’equip han emès un comunicat al seu compte de facebook.

    Per la seva part el C.F. Lloret ha emès al seu compte oficial de facebook un Comunicat Oficial on desmenteix les acusacions. La comunicació del club ha estat criticada ràpidament per d’altres usuaris que van ser al camp i que corroboren la veracitat dels fets.

    Tot i haver ocorregut en instal·lacions esportives municipals ni la Regidoria d’Esports ni el consistori local s’han pronunciat al respecte.

    D’aquest fet se n’han fet ressò Nova Ràdio Lloret i el Diari Ara.

Els comentaris estan tancats.