Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Andreu Espinosa: “La disjuntiva de Mas o març ha estat un xantatge”

En l’entrevista d’avui al portaveu d’aquesta assemblea local, l’Andreu Espinosa, ha deixat clar als micròfons de Nova Ràdio Lloret el posicionament i voluntat de la militància local en quant a la decisió presa pel Consell Polític i Grup d’Acció Parlamentària, aclarint que trobàvem el nostre posicionament com el menys dolent en una decisió que mai ens hauria agradat haver de prendre.

La prioritat era i continua sent iniciar la legislatura i en vistes de l’enroc de Junts pel Sí tant en les propostes (només recollides en el seu programa electoral) i en quant a la presidència, vam creure oportú un posicionament en clau de país que permetés començar a caminar, però sense subscriure la proposta d’acord per ser del tot insuficient.

Tot i així reconeixem que la decisió final de l’organització ha estat del tot democràtica, presa des de les bases de la militància i sent conscients que qualsevol de les opcions era dolenta, atès que mai vam voler entrar en aquest xantatge al que ens han abocat. Per tant, el nostre comunicat s’ha d’entendre com un exercici de transparència de la tasca duta en els darrers mesos des d’aquesta assemblea local i no com un qüestionament de la decisió final i de la nostra manera de fer. La nostra pluralitat i el nostre debat és la nostra riquesa i no hem de renunciar per pressions externes que volen desestabilitzar-nos.

Se’ns demana que cedim i anem de la mà amb formacions que reiteradament incompleixen les seves promeses electorals i que com a mostra les tenim al nostre municipi, que s’omplen de participació en les campanyes i als pocs mesos deroguen una consulta sobre el perllongament de l’autopista, aprovat en ple tot just abans de les eleccions i que ara es demostra que va ser un acte pre-electoral de campanya més.

Denunciem públicament la campanya mediàtica a les xarxes contra les dones polítiques pel simple fet de ser dones i els recordem el nostre absolut i total suport a totes i tots els nostres diputats i la tasca que realitzen en nom nostre.

Entrevista al portaveu (Andreu Espinosa)

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?