Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Aturem l’autopista C-32 aconsegueix la campanya de micromecenatge

Era tot un repte i s’ha aconseguit, la Plataforma Aturem la C-32 ha assolit el finançament previst en la campanya de micromecenatge

sant-pere-del-boscL’import final recaptat ha estat de 3.100 euros sobre els 3.000 inicialment previstos en la campanya. Aquest import, un cop deduïdes les despeses de gestió i els imports de les recompenses que s’atorgaven a les donacions (enganxina, xapa, samarreta, visita guiada, dinar o snorkel guiat, depenent de les aportacions) serà destinat íntegrament a la campanya contra el perllongament de la C-32 a Lloret i en el foment d’alternatives de mobilitat als problemes actuals que no malmetin el nostre territori.

deforestacioEs vol arribar a tots els veïns i veïnes de Blanes i de Lloret per conscienciar-los de l’impacte real que suposarà aquest projecte actual i mostrar els problemes reals de mobilitat que no es resoldran amb el perllongament de la C-32. Mostrar les alternatives que poden solucionar molt millor els problemes de mobilitat, com el desdoblament de la carretera GI-682 de Blanes a Lloret, el desdoblament de la carretera GI-600 de Blanes fins a l’accès a la C-32, el desdoblament de la carretera C-63 fins a Vidreres i les rondes urbanes als dos municipis. Són diferents projectes amb diferents graus d’aplicació i que resolen els diferents problemes de mobilitat entre les dues poblacions sense l’impacte d’un nou traçat pel ben mig dels nostres boscos.

Molt aviat s’iniciaran les campanyes per les consultes programades als dos municipis sobre si s’ha de construir aquest projecte de perllongament de la C-32 fins a Lloret o no. Des de la plataforma es volen mostrar aquestes alternatives com a més viables, de molt menys impacte i amb un grau de millora de la situació actual molt més eficient.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?