Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Declaració de Ripollet

A l’Assemblea Oberta celebrada al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet s’ha presentat la «Declaració de Ripollet», declaració que resumeix els compromisos de la candidatura amb el procés que viu el país. L’assemblea ha servit per aprovar el programa de la CUP-Crida Constituent per les eleccions del 27 de setembre. El programa ha estat treballat per totes les organitzacions polítiques que formen part de la candidatura.

En el programa de la CUP-Crida Constituent es destaca l’aposta per a dur a terme la Declaració Unilateral d’Independència; impulsar un programa d’emergència social que prioritzi l’aturada dels desnonaments, dels acomiadaments i de les retallades i les privatitzacions per sobre del pagament del deute; així com la gestió pública de tot l’ensenyament, la sanitat, justícia, obra pública i que instauri la Renda Garantida Ciutadana; impulsar un procés de desconnexió nacional i popular amb l’Estat espanyol i la Unió Europea sobre la base de la suspensió de l’aplicació de tota la legislació estatal i de la Unió Europea lesiva per a les classes populars; articular un programa per garantir que el procés tingui un caràcter autoorganitzat i popular; i cercar el reconeixement internacional.

Per la seva banda, la candidata Gabriel Serra (número 4 per Barcelona) ha destacat el treball fet amb el programa «elaborat en assemblees obertes arreu del territori» i «l’organització popular en comissions i comitès de campanya amb que s’està articulant la CUP-Crida Constituent per afrontar les eleccions».

En l’acte també ha intervingut l’alcalde de Ripollet, José M Osuna, de la candidatura d’esquerres Decidim Ripollet, que ha agraït a la CUP que hagi escollit la seva vila «un municipi amb una llarga història de lluites popular i obreres» per presentar el programa de les eleccions del 27 de setembre. Osuna també ha destacat el compromís de les Candidatures Alternatives del Vallès amb el projecte de la CUP.

Entre els convidats a l’esdeveniment hi havia Jordi Sanchez de l’ANC, Carme Teixidor i Josep Maria Bellmut de «Catalunya diu prou», Joan Guirao de l’ACAPS, Eugeni Rodríguez del FAGC i Antoni Alarcon de la Intersindical-CSC.
 

Declaració de Ripollet

[gview file=”https://participacio.cat/wp-content/uploads/2015/09/declaracio-de-ripollet.pdf” height=”900px” width=”100%” save=”1″]

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?