Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

El LEAD fa una crida a votar “No a l’autopista” aquest diumenge

Aquest diumenge es duu a terme a Lloret i a Blanes la votació sobre el projecte de prolongació de l’autopista, tot i que el plantejament del procés en un i altre municipi és diferent. Mentre aquí la votació la promou la plataforma Aturem la C-32, a la població veïna la impulsa l’Ajuntament.

A Lloret, es podrà votar als Puntets, al Centre Cívic del Rieral i a la Biblioteca. Es plantejarà una única pregunta: a favor o en contra del projecte de prolongació de la C-32. Podran votar els majors de 16 anys, amb domicili a Lloret i al llarg de tot el dia de diumenge: des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

A la vila, fins a 17 entitats –de tot tipus- donen suport al procés participatiu. Una de les darreres en sumar-s’hi ha estat el Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament, que ha elaborat un manifest que argumenta el ‘no’ a l’autopista des de la perspectiva de la conservació del patrimoni modernista lloretenc. Neus Dalmau, presidenta del LEAD.

Segons l’entitat, l’arribada de la C-32 “destruirà” el corredor biològic de Sant Pere i menysprearà el patrimoni arquitectònic i d’arts decoratives, com ara l’escultura de l’Àngel. Neus Dalmau també critica que l’Ajuntament de Lloret no promogui la consulta, com sí ho fa el de Blanes.

Per tot plegat, l’entitat artística demana als veïns que participin de la votació aquest diumenge i que votin ‘no’ a l’autopista fins a Lloret.

Manifest d’Aturem la C-32 i suport d’entitats d’arreu de Catalunya

Aquest divendres, a dos dies de la votació popular, la plataforma Aturem la C-32 ha fet arribar als mitjans de comunicació un manifest en què posa de relleu “l’agressió imparable que suposa el projecte de prolongació de l’autopista fins a Lloret de Mar”. Afegeix que un seguit d’entitats ecologistes d’arreu de Catalunya -com els Naturalistes de Girona, NO a la MAT de la Selva, Preservem el Maresme, S’agulla de Blanes o SOS Lloret, entre d’altres- ha donat suport a l’esmentat document.

Aturem la C-32 conclou que aquest suport, que arriba per part de diferents entitats, no només ecologistes, permet “visualitzar la importància que té poder aturar el projecte que es debat en el procés participatiu d’aquest 17 d’abril” a Blanes i Lloret.

Font: Nova Ràdio Lloret

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?