Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La CUP considera que l’Estat actua “com la inquisició” al perseguir les xiulades a l’himne espanyol

1433015121679
“Ens preocupa que el ministeri de l’Interior vulgui perseguir un acte de protesta com és xiular un himne, això és un atac contra el dret a la llibertat d’expressió”. Amb aquestes paraules s’ha referit avui el diputat de la CUP Quim Arrufat davant de la polèmica generada per la xiulada que es va viure a la final de la copa del rei celebrada el passat dissabte.

El portaveu de la CUP ha volgut remarcar que “l’estat que persegueix una xiulada no és un estat democràtic, és un estat inquisidor” i ha apuntat que “si hi ha delictes d’incitació a l’odi a qui primer cal perseguir és a l’estat espanyol i en segon lloc al PP i a Ciutadans, per la vulneració de drets bàsics que implica impedir decidir democràticament el futur del nostre poble”.

La CUP està estudiant la possibilitat d’emprendre alguna iniciativa parlamentaria davant del que entén com un atac a la la llibertat d’expressió i respecte a les sancions econòmiques que puguin ser imposades per la xiulada, Quim Arrufat ha apuntat: “No sabem a qui se les imposaran, però si les rebés la CUP, ja avanço que en cap cas serien pagades”.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?