Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La CUP critica l’aprovació de la construcció d’un hotel a Cala Morisca de Tossa de Mar

La CUP Nord-Oriental ha criticat avui que aquest vespre el Ple de Tossa de Mar tingui intenció d’aprovar la urbanització de la Cala Morisca situada al municipi selvatà. La formació independentista creu que el permís de construcció d’un hotel de 26.000 metres quadrats en aquest paratge del litoral gironí suposarà una agressió greu a nivell paisatgístic així com ambiental.

Cala Morisca forma part del catàleg d’espais d’interès natural que calen preservar i la CUP considera que la construcció d’un hotel en aquest indret podria ser el primer pas d’una urbanització encara més agressiva en tot aquest entorn litoral, un fet que agreujaria encara més la decisió d’aquest vespre.

Per l’organització rupturista, la urbanització de Cala Morisca forma part d’un model antiquat i obsolet, basat en el creixement pel creixement i la destrucció de la fauna i la flora pròpies de la Costa Brava. En aquest sentit, la CUP ha reclamat un pas enrere en la decisió per poder preservar el paratge de la Cala Morisca i ha afirmat que continuarà denunciant les polítiques especulatives i destructores que es desenvolupin arreu del territori gironí.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?