Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La CUP diu ser la garantia i no l’alternativa per a la independència

CUP-assembleLa CUP diu ser la garantia i no l’alternativa, com la consideren alguns. Així ho va exposar el partit en l’assemblea oberta que va dur a terme ahir al vespre.

La secció local de la formació va presentar el seu full de ruta als veïns i va recollir les seves opinions i propostes. El portaveu, Andreu Espinosa, va exposar que la seva voluntat és declarar la independència just després del 27-S i aprovar un programa d’emergència social.

La CUP, que aposta per una forta transformació social, argumenta que la independència política és del tot necessària per aconseguir-ho, ja que assegura que sense independència política no hi haurà la independència econòmica necessària per fer realitat el canvi.

Andreu Espinosa considera que les altres opcions no són bones perquè o bé només aposten per un canvi de bandera, sense necessitat que hi hagi una transformació social important, o bé aposten per una transformació social subjugada a l’Estat espanyol, de manera que no serà possible un canvi real.

La CUP de Lloret també va exposar, ahir, que prepara diversos actes de campanya de cara a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: Assemblea CUP (NRLL)

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?