Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous
Next

La CUP Figueres lamenta profundament les víctimes de l’accident de la N-II

La formació s’uneix al dol per les víctimes del sinistre i demana solucions immediates
. D’altra banda, centenars de persones han tallat la C-55 a l’alçada de Sant Vicenç de Castellet al Bages per “exigir que s’acabin les morts”

La CUP de Figueres ha lamentat profundament l’accident d’aquesta matinada amb set persones mortes a la N-II a Pont de Molins i s’uneix al dol per les víctimes del sinistre.

Després d’aquest tràgic succés, la CUP aposta per l’alliberament de l’AP-7 com a solució ràpida, econòmica i sostenible a la problemàtica de la carretera N-II. Segons la CUP, la gratuïtat de l’autopista suposaria una solució immediata i permetria la recuperació d’una infrastructura ja construïda que avui resta en mans privades. La CUP defensa també la conversió de la N-II en una carretera digna que serveixi pels desplaçaments de proximitat.

Centenars de persones tallen la C-55

Unes 200 persones han tallat aquest dissabte a la tarda la C-55 “per exigir que s’acabin les morts en aquesta maleïda carretera”. La manifestació s’ha fet en el punt on hi va haver el darrer accident mortal, a l’alçada del barri de la Farinera de Sant Vicenç de Castellet, on el passat 19 de març va morir una manresana de 20 anys. Ha tingut força més concurrència que les darreres concentracions que s’han realitzat pel mateix motiu. L’acció ha estat convocada per la plataforma No Més Morts a la C-55 i de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa.

En els parlaments que s’han fet com a cloenda de la concentració, s’ha esmentat l’accident que hi ha hagut a la N-II, a l’Alt Empordà, que ha fet set morts, assegurant que es tracta “d’una carretera germana, perquè té el mateix problema que la C-55, necessita ser desdoblada”.

Publicat a Llibertat.cat

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?