Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La CUP vol crear assemblees de barris i un consell del poble

cup1nrllLa CUP vol “capgirar Lloret”. Així ho va dir ahir el seu candidat, Jesús Elias, a l’acte de presentació de la candidatura. Elias argumenta que la formació vol canviar la manera de fer política a Lloret i acostar realment la ciutadania a la classe política. En aquest sentit, una de les propostes concretes és lacreació d’assemblees de barris i un consell del poble. A més a més, també defensa la possibilitat de ferconsultes ciutadanes per internet.

Una de les consultes que la CUP considera que s’hauria de fer en aquests moments és la relativa a l’arribada de l’autopista fins a Lloret. El partit està en contra del projecte presentat per la Generalitat i opina que és prioritari desdoblar les vies existents.

Un altre dels eixos principals del programa de la CUP és la reactivació del sector primari i secundari per complementar el turisme com a motor econòmic de Lloret de Mar. El número dos de la formació, Andreu Espinosa, ha parlat de les propostes de caire econòmic.

Altres idees que defensen són limitar el salari dels regidors, així com les despeses en campanya electoral, fer auditories públiques, municipalitzar de nou els serveis i replantejar la íntegrament la mobilitat al municipi respecte a les línies de transport públic. Una demanda concreta de la CUP és saber quants habitatges buits hi ha a Lloret, per evitar futurs desnonaments.

La presentació de la CUP es va fer ahir en un acte a l’Ajuntament, davant de més d’una trentena de persones. La llista de la CUP l’encapçalen Jesús Elias, Andreu Espinosa i Laia Barberà.

Font: Nova Ràdio Lloret

Imatge: Nova Ràdio Lloret

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?