Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La Intersindical-CSC convoca vaga general el 21D

La Intersindical-CSC convoca vaga general el 21D de 12.30 a 14.30 hores

L’aturada es fa coincidint amb la reunió del Consell de Ministres a Barcelona per protestar contra algunes mesures del govern espanyol

El sindicat independentista Intersindical-CSC ha convocat una vaga general el divendres 21 de desembre de 12.30 a 14.30 hores, coincidint amb la reunió del Consell de Ministres espanyol a Barcelona. Fonts del sindicat han explicat a l’ACN que l’aturada es fa per motius econòmics i socials, ja que el govern espanyol no ha retirat el decret del 6 d’octubre que facilita el trasllat de seus socials ni ha retirat la reforma laboral del PP, entre altres.

Entre altres mesures, el Consell de Ministres del dia 21 preveu augmentar el salari mínim interprofessional fins als 900 euros, xifra que la Intersindical-CSC veu insuficient i advoca perquè sigui de 1.200 euros.

D’altra banda, fonts del sindicat recorden que hi ha moltes lleis de contingut social aprovades al parlament que ‘continuen anul·lades’. Per tot plegat, i segons que han confirmat fonts del Departament de Treball, el sindicat ha registrat la convocatòria de vaga.

Publicat a Vilaweb

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?