Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La PAH demana una postura ‘clara’ dels bancs de la vila en cas de independència

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lloret (PAH) demana un posicionament clar als directors de les entitats bancàries de la vila, arran del polèmic comunicat del sector assegurant que els bancs i les caixes marxarien del país en el cas d’una Catalunya independent.

La plataforma ha donat a conèixer aquesta demanda a través d’una nota de premsa. Considera que el posicionament de les entitats financeres constitueix una ‘amenaça’ i que afegeix ‘incertesa’ a les persones que tenen execucions hipotecàries en marxa. Aquí a Lloret en són una quinzena de casos, almenys dels que tenen coneixement.

Enric Bonmatí, membre de la PAH, subratlla que “necessitem saber com afecta això a les persones amb contenciosos en marxa, cal dir que a la preocupació d’aquestes famílies s’hi afegeix un nou element que dificulta la sortida al malson anomenat hipoteca”.

Bonmatí afegeix que no han rebut cap resposta al respecte, tot i que no l’esperaven. “La resposta en general és en sentit contrari: es van retractant, hi ha qui ho desmenteix”, comenta.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca assegura que la deslocalització de les sucursals bancàries és un mecanisme que afegeix més incertesa als usuaris afectats per desnonaments o execucions hipotecàries.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: Una acció de la PAH Lloret | Font: NRLL

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?