Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La Plataforma Aturem la C-32 proposa que la consulta se celebri el 20 de desembre

La Plataforma Aturem la C-32 proposa fer la consulta sobre la prolongació de l’autopista fins a Lloret el 20 de desembre, aprofitant les eleccions generals.

L’entitat insisteix als ajuntaments de Lloret i Blanes, perquè compleixin el compromís acordat en ple de convocar una consulta ciutadana perquè tothom pugui donar el seu punt de vista del projecte. Un dels portaveus, Jordi Gaitán, espera que no sigui l’entitat qui s’hagi de fer càrrec de la consulta per la inacció dels dos consistoris.

I és que Lloret ja va aprovar una moció en aquesta línia a finals del mandat anterior i Blanes ho va fer dijous passat. Però la plataforma, tot i que celebra aquestes aprovacions, reconeix que no veu clara la voluntat política dels governs locals d’impulsar la consulta, ja que els equips de govern estan a favor de la prolongació.

Si finalment els dos ajuntaments no convoquessin la consulta, seria la plataforma qui ho faria, tot i que l’entitat espera no arribar a aquest extrem. El que sí que fa és proposar el 20 de desembre com a data i comprometre’s a organitzar una campanya per fer arribar tota la informació de les alternatives a la ciutadania.

Recordem que les obres havien de començar el setembre passat, però finalment la Generalitat va posposar-les fins al gener. Malgrat la resistència de la Plataforma, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciar fa uns dies que està tot a punt i que la prolongació es farà.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: PAC32

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?