Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La Plataforma Aturem l’Autopista C-32 ocupa simbòlicament la rotonda d’accés principal de Lloret

ddb_noc32Un centenar de persones s’han concentrat aquest matí a la rotonda d’accés principal de Lloret de Mar dins d’un acte reivindicatiu i informatiu per mostrar el seu rebuig davant el projecte de prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret.

L’acte, molt vistós, ja que els manifestants anaven carregats amb pancartes, globus i creus de fusta, ha servit també per repartir fulls informatius als ciutadans i als conductors quan s’aturaven en els semàfors.

Des de la Plataforma Aturem la C-32 volen que aquest tipus d’accions siguin un cop de força enmig de la campanya electoral de cara a les eleccions municipals i fer reflexionar a la ciutadania sobre quin partit i quin model de ciutat votarà.

Així mateix, durant tota la concentració no s’ha parat de cridar consignes com ara: “C-32, vergonyós”, “CiU, Millor, ERC i socialistes; no volem les vostres autopistes”.

Des de la plataforma continuarem informant a la població, generant debat i, evidentment, continuarem treballant per aturar un projecteque suposaria la pèrdua definitiva dels paratges naturals i culturals més valuosos de Blanes i Lloret i una continuïtat de model territorial i de mobilitat obsolet i sense futur.

Font: Diari de Blanes

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?