Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Més de 1.600 persones participaran al Debat Nacional de la CUP

Antonio Baños: «Un debat amb 1.600 cupaires demostra que som una organització viva, no una organització dividida»

La CUP té fins a 1.600 persones inscrites per participar al Debat Nacional, convocat aquest diumenge 29, després que avui s’ha tancat el període d’inscripcions. La CUP, però, calcula que el número d’assistent serà probablement una mica superior ja que en cap cas es negarà l’accés als militants i la inscripció era de caire organitzatiu.

A la trobada a Manresa, l’organització vol valorar l’estratègia de la comissió negociadora amb Junts pel Sí i estudiar el camí a seguir. L’elevat numero de militants inscrits, tant de la CUP com de les organitzacions que donen suport a la CUP-CC, demostra l’interès de la les bases per participar en la presa de decisions respecte el crucial debat que fa setmanes que centra la política catalana.

La jornada arrencarà amb un informe de la comissió negociadora, seguida d’una valoració de cadascun dels diputats i dels membres del Secretariat Nacional, l’òrgan polític que fa de pont entre el consell polític, vinculat directament a les territorials, i el grup parlamentari de la CUP-CC. El matí acabarà amb una intervenció de cadascuna de les territorials presents. Després de la pausa per dinar, l’organització celebrarà un macrodebat obert a tots els assistents. La jornada es tancarà a les dos quarts de set de la tarda amb uns parlaments de cloenda oberts als mitjans de comunicació que resumiran i recolliran l’esperit del debat.

Al Debat Nacional la CUP-CC no celebrarà cap votació d’escenaris. El debat és consultiu i busca cohesionar les bases i reforçar el suport d’aquestes a la comissió negociadora en un moment que la tensió política i mediàtica sobre l’organització està dificultant la presa de decisions de baix a dalt de la CUP-CC. Les decisions preses al debat no tenen caràcter definitiu. En el moment que la comissió negociadora arribi a una proposta d’acord amb Junts pel Sí, aleshores sí que aquesta serà sotmesa a una votació vinculant a Assemblea Nacional.

El Debat Nacional tindrà lloc al Pavelló Nou Congost de Manresa. La premsa preferiblement s’hauria d’acreditar a premsa@cup.cat. La convocatòria és a les 18,30.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?