Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Santi Vila assegura que la prolongació de la C-32 ‘està a punt’ i ‘es farà’

El conseller en funcions Santi Vila assenyala que la prolongació de l’autopista fins a Lloret de Mar “està a punt” i que la infraestructura -tal com està projectada- “es farà”, malgrat l’oposició d’alguns col·lectius, com la plataforma Aturem la C-32, i de grups municipals del territori.

Són declaracions del conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, recollides en una entrevista a Catalunya Ràdio, on assegura que la Generalitat “actuarà” en fer executar el futur tram de la C-32 de Blanes a Lloret, i que la voluntat és comptar amb el suport dels ajuntaments.

Recordem que les obres de construcció de prolongació de l’autopista han quedat ajornades al gener del 2016. Abans –de fet, als propers dies- s’espera conèixer l’estudi de mobilitat encarregat per l’Ajuntament de Lloret, sobre el flux de vehicles que hi ha en temporada alta a les carreteres de la zona.

Mentrestant la plataforma contrària al projecte, Aturem la C-32, té pendent reunir-se amb el govern local a fi d’exposar i defensar les alternatives a l’autopista.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: Sant Vila | Font:ARA

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?