Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Tornen les urnes – Tornem al carrer

#24APalauSantJordi #TornenLesUrnesTornemAlCarrer

photo_2015-04-25_09-00-52Més de 16.000 persones van omplenar ahir el Palau Sant Jordi en l’acte de inici de la campanya ‘Els ajuntaments per la independència’ que efectuen conjuntament l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència. A més un gran nombre de persones que no van poder acreditar-se per accedir al recinte van seguir l’acte des de l’Anella Olímpica.

En representació de la CUP de Lloret de Mar hi van ser presents els cap de llista, Jesús Elias acompanyat per la Charo Martínez que figura en el nové lloc.

Representació d’alcaldes i alcaldesses d’arreu del territori, així com una amplia representació d’alcaldables de totes les formacions que donen suport al procés (CDC, UDC, ERC, CUP, ICV, EUa, SI, Avancem i d’altres formacions independents)  eren a la pista del recinte, mentre les grades eren plenes de simpatitzants de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.

photo_2015-04-25_08-44-13Un acte festiu que dóna inici a la campanya ‘Els ajuntaments per la independència’ amb l’objectiu d’assolir majories independentistes als ajuntaments catalans en les properes eleccions municipals del 24 de maig com a primera escala en la recta final cap a la independència. La següent i definitiva escala seran les eleccions plebiscitàries i constituents del 27 de setembre, passant abans per una multitudinària Diada a la Meridiana de Barcelona i tot un seguit d’accions que inicien conjuntament tant l’ANC com OC i l’AMI en suport de tots els candidats i candidates de totes les formacions que donen suport a la independència.

Parlaments dels responsables de les tres organitzacions, dels responsables de campanya, entrevistes, actuacions musicals i constant reivindicació de llibertat nacional dels Països Catalans conduit per Quim Masferrer en un acte festiu que demostra, un cop més, que el procés no només és més viu que mai, sinó que avança sense retorn.

photo_2015-04-25_09-15-04

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?