• La CUP amb FundiPau i Plataforma per la Pau

    photo_2015-04-25_17

    Just a falta d’un mes per a les eleccions municipals, la Plataforma per la Pau Lloret i FundiPau han presentat un total de 25 propostes enfocades a la promoció de la cultura de la pau des dels ajuntaments. Un debat entre la majoria de les forces que concorren a les eleccions municipals sobre diferents propostes, que es basen en la resolució pacífica dels conflictes al municipi, la resolució dels conflictes i desarmament de caràcter global i en demanar uns municipis desmilitaritzats i desarmats.

    Moderat per Albert Caramés, analista de conflictes i membre del patronat de FundiPau, que ha explicat que un dels pilars per fomentar la pau és treballar a les escoles, sobretot veient el que ha passat aquesta setmana a Barcelona, amb la mort d’un professor en un institut. Caramés ha insistit en què, encara que sembli que no, tothom pot aportar el seu granet de sorra per fomentar la cultura de la pau en el dia a dia.

    Concepció PellFundiPau du a terme aquesta iniciativa a diferents municipis. Caramés ha argumentat que ara, a quinze dies de l’inici de la campanya electoral, és el millor moment perquè no volen que l’acte s’entengui com un acte de campanya, però sí que reclamen als candidats que incloguin les propostes per fomentar la pau als seus programes electorals.

    Tres membres de CUP Lloret (na Concepció Pell, en Joan Moret i en Marc Valls) han assistit al debat per mostrar el suport de la candidatura a les propostes presentades.  “La pau s’ha de gestionar des de casa i casa nostra és Lloret de Mar”, Concepció Pell.

Comments are closed.