Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Crítiques d’Aturem la C-32 a cinc partits de Lloret

aturem-c-321La plataforma d’opositors a l’autopista insta a no votar CiU, el Millor, el PSC, Ciutadans ni ERC

Cinc alcaldables critiquen el ramal i volen una consulta

Un compromís no signat ha provocat les crítiques de la Plataforma Aturem la C-32 a quatre partits de Lloret. Els opositors al ramal de la C-32 han demanat als seus veïns que no votin els caps de llista de CiU, en l’equip de govern; el Millor, el PSC ni Ciutadans. I hi afegeixen, a més, ERC-Avancem, que veu bé allargar l’autopista. “Els primers quatre partits juguen amb l’ambigüitat. No volen contestar ni sí, ni no per intentar abraçar com més vots millor i, per això, aconsellem que es voti en conseqüència”, diu Jordi Palaudelmàs, de SOS Lloret i integrant de la Plataforma Aturem la C-32.

La plataforma ha iniciat la campanya Per un vot conseqüent amb el territori. Ha volgut que els deu alcaldables es pronunciessin sobre dues preguntes (l’una sobre la prolongació de la C-32 i l’altra sobre la consulta popular i una moratòria de les obres). El PP, ICV-EUiA, ERC-Avancem, la CUP, Lloret Unida i En Lloret Sí, se Puede han respost el qüestionari. Tots sis estan a favor que hi hagi una moratòria en l’inici de les obres, que el govern ha anunciat pel setembre, i que es faci una consulta popular. El grup d’ERC-Avancem, però, defensa el projecte d’allargament de l’autopista, cosa que no agrada als opositors.

El ple del 20 d’abril va aprovar que es fes una consulta popular no referendària sobre la C-32 i que va tenir els vots a favor d’ICV-EUiA, ERC, PP i els regidors no adscrits. En canvi, CiU s’hi va oposar i el Millor es va abstenir.

La Xifra

6 alcaldabled de Lloret han respost el document d’Aturem la C-32. Els de CiU, Millor, el PSC i Ciutadans, en canvi, han preferit no fer-ho.

Font: El Punt Avui

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?