Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous
Next

Sis partits es comprometen a fer la consulta a Lloret de la C-32

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

STOP C-32La plataforma contrària a la prolongació ha fet una consulta entre les candidatures, de les quals no han respost CiU, PSC, Millor i Ciutadans.

El ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar va aprovar en el ple del passat mes d’abril una moció per demanar a la Generalitat una moratòria a la prolongació de l’autopista C-32 fins a la vila per fer una consulta popular sobre aquest projecte. La moció es va aprovar per 13 vots a favor (ERC, PP, ICV i els regidors no adscrits), l’abstenció del Millor i els set vots en contra de CiU. Arran de les properes eleccions municipals, la secció lloretenca de la Plataforma Aturem l’Autopista C-32, que s’oposa a la prolongació, ha promogut la signatura d’un document de compromís entre les deu candidatures locals en relació al perllongament de la via i el compliment del que es va aprovar en el ple.

El resultat és que sis de les candidatures s’han pronunciat a favor de respectar la decisió del ple del 20 d’abril per exigir la moratòria i convocar una consulta popular sobre el projecte i les seves alternatives. En tot cas, són les sis candidatures que han respost l’enquesta plantejada per la plataforma les que s’han pronunciat a favor d’aquesta consulta: ERC-Avancem; ICV-EUiA; PP; CUP; Lloret Unida; i En Lloret sí, se puede.
La plataforma també va efectuar una segona pregunta: esteu d’acord amb el projecte de prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret? A aquesta resposta, l’únic partit que hi ha respost positivament és la d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem. Mentre que els altres cinc partits que han respost s’hi han manifestat en contra.

La Plataforma Aturem l’Autopista C-32 ha concretat que les quatre llistes restants que es presenten a les municipals (CiU, Millor, PSC i Ciutadans) no han respost la proposta de posicionament. Fonts de l’associació han concretat que la setmana passada van comunicar a les candidatures dels deu partits que el cap de setmana podien passar a respondre les dues qüestions en una parada que van muntar. Han concretat que alguns van passar-hi el dissabte mentre que d’altres han respost durant aquesta setmana, de manera que entenen que les quatre candidatures que no s’han pronunciat han optat pel silenci sobre aquest assumpte.

Font: Diari de Girona

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?