Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Desenes de persones es manifesten a Palafolls contra la desfilada de Legionaris

Al costat dels legionaris s’ha pogut veure militants d’extrema dreta de la Falange Espanyola de les JONS i de Democràcia Nacional amb banderes

cefg4obw0aafste-115612Més d’una cinquantena s’han manifestat aquesta tarda pels carrers de Palafolls (Maresme) en contra de la desfilada de legionaris que ha tingut al barri Sant Lluís de Palafolls.

Els manifestants han corejat crits contra el feixisme i les forces d’cupació. Així com també contra Óscar Bermán, regidor del PP del poble que va dir que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hauria d’estar fregant terres. Declaracions que no ha volgut rectificar.

Joves per la Terra han denunciat que els Mossos d’Esquadra han escorcollat a algunes persones que han participat en la Marxa antifeixista a causa de la seva indumentària. Aquesta organització juvenil, una de les entitats convocats també ha rebut amenaces al seu compte de Facebook.

Segons informa Jordi Borràs al Món, durant la desfilada dels Legionaris s’ha pogut veure militants d’extrema dreta de la Falange Espanyola de les JONS i de Democràcia Nacional amb banderes.
 


 

 

Font: Llibertat.cat
Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?