Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Diumenge 27 de desembre: INDEPENDÈNCIA

Independentisme o no independentisme. Aquesta és la qüestió

Com es podrien resumir les posicions que es confrontaran aquest diumenge dia 27 de desembre a l’assemblea de la CUP-CC? Moltes lectores i lectors ho demanen aquests dies amb un gran interès, conscients que aquest dia ens hi juguem molt, com a CUP i com a poble.

Si haguéssim de dir un mot de síntesi per a resumir els nombrosos articles i preses de posició que s’han rebut en aquest mitjà diria que el debat d’aquests dies i el que es decidirà diumenge és en resum sobre la independencia.

Si hi ha acord entre la CUP-CC i JuntsxSí, continua la confrontació amb l’Estat espanyol i s’aprofundeix la crisi d’aquest estat: és la via de la Independència i la que permet avançar cap a canvis polítics i socials.

Si no hi ha acord, l’Estat espanyol resta intacte, és l’immobilisme; un immobilisme contrari a la independència perquè d’aquesta manera es trenca el bloc independentista i s’ajuda a reforçar una tercera via en unes eleccions del mes de març que es farien en clau autonòmica i espanyola.

És una via que no és independentista. Això és el que, en síntesi, es discuteix dins la candidatura de la CUP-CC diumenge que ve. El debat és clar, doncs: Independentisme o no independentisme. Aquesta és la qüestió.

Font: Carles Benítez (Llibertat.cat)
Imatge: Manifestació contra la LOAPA (1982)

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?