Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Els actes de la Diada de Mallorca sota l’horitzó de la sobirania dels Països Catalans

Aquest vespre Sóller acollirà encesa de torxes a Plaça amb la lectura d’un manifest i amb una ballada amb el grup Al-Mayurqa

‘De l’autonomia a la Sobirania’ aquest és el lema que ha triat la Plataforma 31 de Desembre per la tradicional manifestació amb motiu de la Diada de Mallorca.

Enguany la manifestació serà el dimecres 30 de desembre i començarà a les 18:00 i com cada any, sortirà del passeig des Born, i després de recórrer diversos carrers del centre de Palma, conclourà a la plaça del Patins. Els actes es presentaran dilluns al matí a Can Alcover.

Sóller

Aquest diumenge, a partir de les 20h la Comissió 31D a Sóller organitza el ja tradicional acte per la diada de Mallorca. Enguany, l’acte consistirà en una encesa de torxes a Plaça amb la lectura d’un manifest i amb una ballada amb el grup Al-Mayurqa. Hi haurà torrada per sopar amb opció vegetariana, amb postres i begudes. Si plou, l’acte es farà al Col·legi Sant Vicenç de Paül.

Felanitx

Ahir a Felanitx, el SEPC i l’Assemblea Jove de Felanitx, amb la col·laboració de Bloc per Felanitx, van organitzar una jornada festiva i reivindicativa on la glossa i la cançó han esdevingut l’eix vertebral.

Amb el títol, ‘Feim Diada, Feim poble’, l’acte, va començar a les 18:00 hores a ‘Sa Font’ de Felanitx, amb actuacions dels glossadors Maribel i Mateu Xurí. El recital va continuar amb nadales interpretades per Marcel Pitch i Càndid. El concert, va cloure amb les actuacions de Fonoi, Garanya i Metacorc.

L’esquerra alternativa i anticapitalista

Per la seva banda, col·lectius de l’àmbit de l’esquerra alternativa i anticapitalista sota el Bloc d’Unitat Popular han fet públic els actes de la Diada d’enguany, així com el manifest ‘Construïm la Unitat Popular’. Xerrades, música, trobades, etc., que se celebraran arreu de Mallorca, serviran per reivindicar l’esperit del sobiranisme i la identitat nacional de les Illes. L’agenda dels actes és la següent:

Palma

27D: Xerrada ‘Independència perquè? Com? A canvi de què?’. L’acte, organitzat per Arran Mallorca, se celebrarà al Casal Voltor Negre a les 19:00 hores.

29D: ‘Festa de la Diada’ al Teatre Sans a partir de les 19:00 hores. Es celebrarà un acte de la CUP Palma que comptarà amb la intervenció del diputat i líder de la CUP, Antoni Baños.

30D: Acte Polític CUP+EIM a la Plaça del Tub. Dinar popular a les 12 hores a l’ecoxarxa. Manifestació unitària a les 18.00 hores al passeig del Born. Concert a la plaça dels Patins.

Manacor

28D: Manifestació Juvenil a les 18.00 hores a la Plaça Sant Jaume. Ho organitza Arran-SEPC; Gala Popular organitzada per Endavant a l’Espai na Camel·la.

Vilafranca

27D: Xocolatada i Nadales Populars al Casal d’Entitats a les 19.30 hores. L’acte està organitzat per Pla de Mallorca en Marxa.

Font: Llibertat.cat

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?