Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Expliquem els nostres comptes de campanya

despeses_campanya_electoral_2015En coherència amb el nostre programa electoral i amb el nostre codi ètic, la CUP de Lloret ha fet públic el seu pressupost de campanya de les darreres eleccions municipals. Aquest exercici de transparència ha de ser un model a seguir per totes les formacions que s’han presentat a les darreres eleccions municipals per tal que la ciutadania de Lloret conegui com, quan i de quina manera han invertit els diners en la campanya.

Per tant, i en la línia d’una nova manera de fer política, més participativa, oberta a la ciutadania i de total transparència, que han promulgat totes les forces que es van presentar, els demanem que facin públics els seus pressupostos, consignant de forma detallada les seves despeses i els corresponents ingressos de la seva darrera campanya electoral.

Els nostres pressupostos han anat en la línia de la nostra austeritat, som una formació amb cinc mesos d’existència a Lloret, i en consonància amb la crítica situació social que viu el nostre país, no vam fer cap ostentació innecessària ni cap acte d’opulència, no vam utilitzat banderoles, només vam llogar un espai per a l’acte central i vam utilitzar els espais destinats pel consistori per efectuar tots els nostres actes de campanya. Com a resultat, la nostra despesa final ha representat 0,077 cèntims d’euro per lloretenc censat amb dret a vot el dia 24 de maig.

La nostra formació va publicar el 10 de juny al seu lloc web els seus números detallats de la darrera campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig, un cop havien estat aprovats en l’Assemblea Oberta del 8 de juny de 2015.

En aquesta línia, divendres 17 de juliol vam emetre un comunicat de premsa per difondre aquesta informació, a més de fer present aquesta divulgació per mitjà de les nostres xarxes socials. El contingut del comunicat inclou l’informe del pressupost de campanya detallat per despeses i ingressos i es presentava amb la següent nota:

“CUP Lloret publica el seu pressupost de campanya

En coherència amb el projecte polític de transparència i independència econòmica, aquesta assembla per Lloret de la CUP fa públic al seu lloc web el pressupost íntegre de la campanya electoral municipal del darrer 24 de maig.

El pressupost detallat per partides de la campanya és la màxima definició d’ètica, coherència i transparència que la nostra formació ha promulgat en el seu programa polític de ruptura i regeneració democràtica, per això aquest grup ha aprovat fer públic en el seu lloc web els comptes detallats de la campanya electoral. Emplacem a que totes les forces polítiques que s’han presentat en els darrers comicis donin coneixement públic del seu pressupost detallat com a mostra de la renovació democràtica que han promulgat i promès.”

Aquest comunicat ha estat recollit per diversos mitjans de comunicació,  que l’han difós i fet públic, com Llibertat.cat, Diari de Girona i Nova Ràdio Lloret.

A més, el passat 21 de juliol, Nova Ràdio Lloret va entrevistar el nostre portaveu en el decurs de l’informatiu ‘Bon Dia, Bona Hora’ on va explicar detalladament les nostres depeses i d’on han provingut els ingressos per fer-les efectives, així com demanar a la resta de formacions que es van presentar què, en coherència amb el que van anar predicant durant tota la campanya, també els facin públics, els detallin i els expliquin a la ciutadania.

Escolta l’entrevista al nostre portaveu, Andreu Espinosa a Nova Ràdio Lloret el dia 21 de juliol.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?