Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

ICV – EUiA i la CUP fan pública la despesa de la campanya electoral

ICV – EUiA i la CUP han fet pública la seva despesa per a la campanya electoral i demanen a la resta de partits que facin el mateix.

gastos-municipales-2015-icv-euiaTotes dues formacions han justificat amb què es van gastar els diners i d’on van rebre els ingressos. En aquest sentit, ICV – EUiA ha explicat que la despesa total va ser de 7.600 euros, tot i que el portaveu, Xavier Rodríguez Pacios, ha remarcat que han tingut en compte també despeses fetes abans dels quinze dies que es consideren estrictament de campanya. En aquest sentit, la coalició ha aclarit que durant les dues setmanes prèvies a les eleccions va gastar-se només uns 4.000 euros i, per tant, està dins de la llei que estableix un màxim de 4.200 euros per a les formacions que no es presenten en més del 50% dels municipis de la província. Per a Pacios aquesta acció és un exercici de transparència exemplar.

Des d’ICV – EUiA també han explicat que els seus ingressos provenen tots dels membres de la coalició a la vila i els recullen al llarg dels quatre anys de mandat.

ICV – EUiA vol que la resta de partits també facin pública la seva despesa i, si no ho fan, els demana que no parlin de la transparència de les altres formacions. Una opinió que comparteix la CUP. El seu portaveu, Andreu Espinosa, ha exposat que la transparència comença per un mateix.

La CUP va gastar-se un total de 1.500 euros en la seva campanya. Espinosa creu que hi ha molts partits que no faran públiques les seves xifres perquè superen amb escreix aquesta quantitat.

Andreu Espinosa ha detallat que la formació va rebre una subvenció nacional, una petita de territorial i la resta de diners els van posar els membres de la CUP a Lloret. I ha afegit que la seva campanya va ser austera perquè creuen que és com ha de ser una campanya electoral.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: NRLL

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?