Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

La CUP vol fer-se un lloc a Lloret i canviar el clixé

Jesús Elías (Súmate) lidera una llista que repensaria el model turístic

cuplloret5La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) es presentarà per primera vegada a Lloret de Mar. La formació independentista aspira a fer-se un lloc a l’Ajuntament i canviar el clixé en la manera de fer política: repensar el model turístic i fer transparent l’Ajuntament són els dos grans reptes de la CUP a Lloret, segons un comunicat de premsa.

La CUP s’ha decidit a presentar-se a Lloret “per revertir la manca de diàleg local” i canviar l’oferta del turisme. “Hem hagut de patir un model turístic caduc, uns projectes urbanístics i d’infraestructures sobredimensionats i molt cars de mantenir, així com ara privatitzacions dels serveis públics.”

El cap de la llista serà Jesús Elías, de 49 anys i que té una empresa d’aplicacions informàtiques. És membre de l’ANC i de Súmate. Darrere seu, hi seran Andreu Espinosa (graduat en criminologia i estudiant de Dret), Laia Barberà (infermera), Jou Ramírez (ninotaire) i Concepció Pell (comerciant). Elías lamenta els afers judicials que han embrutat la imatge de l’Ajuntament.

Reducció de sous

Entre les altres propostes de la CUP, hi ha també “la reducció dels sous dels regidors i dels grups municipals, el foment del teixit associatiu com un dels motors de la vida social de Lloret, el disseny d’un nou model econòmic que impulsi tots els sectors i la vinculació del municipi amb el procés independentista i la construcció dels Països Catalans”, segons es pot llegir en el comunicat de la llista.

Imatge: CUP Lloret

Font: El Punt Avui

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?