Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Guillem Agulló, ni oblit ni perdó

Ahir dissabte, 11 d’abril de 2015, 22 anys després de l’assassinat d’en Guillem Agulló a mans d’‘ultres’ a Montanejos, va homenatjar-se la seva figura a la nostra vila per primer cop.

photo_2015-04-12_14-07-31L’acte va consistir en la lectura d’un manifest en record i memòria d’en Guillem, demanant el reconeixement del seu assassinat com a una acció política, que es faci justícia després de tants anys i que es reconegui aquest fet des de totes les institucions públiques arreu dels Països Catalans. Han passat 22 anys i encara no s’ha fet justícia a un crim polític contra les llibertats dels nostre poble.

photo_2015-04-12_14-06-59A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones que van mostrar la seva solidaritat amb l’homenatge amb crits de ‘Guillem Agulló, ni oblit ni perdó’, recordant que 22 anys després encara no s’ha fet justícia i què, l’únic condemnat és lliure i només va ser durant quatre anys a la presó. Mai va ser considerat un acte polític el fet que un grup de membres de la ultradreta espanyola ataqués a membres de l’esquerra independentista.

DSC04410El lloc triat per la CUP de Lloret per efectuar l’acte va ser el monument en homenatge i record de totes i tots aquells que van donar la seva vida pels drets i llibertats de Catalunya, situat a la Plaça de la Vila de Lloret de Mar.

DSC04412Durant l’homenatge vam gaudir de les interpretacions de la companya Neus Dalmau, que les va dedicar a la memòria d’en Guillem Agulló.

En tot moment van ser notoris i constants els crits en pro de la independència i de l’alliberament nacional dels Països Catalans per part dels assistents.

Guillem Agulló no t’oblidem, la lluita continua

DSC04418

Imatges: Membres de la Cup de Lloret i moments de l’acte, Xavier Giménez

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?