Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Per un Lloret antifeixista, desfem-nos de qualsevol lligam franquista

Des de la CUP de Lloret denunciem l’existència en vigor de distincions honorífiques al màxim nivell atorgades a Franco i d’altres alts càrrecs franquistes i demanen la retirada immediata, així com la ratificació del compromís de la nostra vila amb la llibertat i els drets de les persones.

En aquest sentit hem tramés una proposta de moció a totes les forces polítiques amb representació al consistori pel seu estudi sobre els fets que denunciem i que vam començar a investigar fa tres mesos arran d’una publicació d’un ciutadà en un grup de facebook.

Atès que no existeix cap reglament al nostre consistori que ens permeti presentar a la nostra formació la moció directament, n’hem informat totes les forces i quedem a l’espera dels seus posicionaments al respecte. D’igual manera ho hem comunicat a les entitats, associacions i col·lectius locals pel seu coneixement.

Nota de Premsa

[gview file=”https://participacio.cat/wp-content/uploads/2015/08/2015_08_27_Premis_Llorer.pdf” height=”900px” width=”100%” save=”1″]

Proposta de moció

[gview file=”https://participacio.cat/wp-content/uploads/2015/08/2015_08_27_Proposta_mocio_premis_llorer.pdf” height=”900px” width=”100%” save=”1″]

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?