Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Sanitat Pública és vida!

En pocs dies, hem vist com el sistema sanitari públic ha quedat col·lapsat.

Des de l’inici de la crisi de salut pública provocada per la Covid19, hora darrera hora, les televisions ens han mostrat com el personal sanitari treballa sense el material mèdic i de protecció necessari. Donant-ho tot, en torns laborals interminables i en unes condicions insuportables.

Dia a dia, veiem com no es posen a disposició del departament de Salut tots els llits de la sanitat privada disponibles. Llits d’una sanitat que fa negoci amb les nostres vides. Llits més necessaris que mai i que segueixen buits. La crisi de la Covid19 ha posat de manifest que teníem el sistema sanitari al límit: precaritzat per una dècada de retallades i per l’existència de la gestió privada!

Cal transformar tota la nostra solidaritat amb les sanitàries i el seu esforç en protesta i pressió per a defensar la sanitat pública! El personal sanitari posa en risc la seva salut per atendre la dels altres, ara ens toca a nosaltres defensar la pública:

  • Cal coordinar la resposta la resposta sanitària, cal garantir el material necessari per les professionals que atenen persones contagiades.
  • Cal intervenir la sanitat privada, posar a disposició tots els recursos per a fer proves massives de PCR i tots els llits hospitalaris preparats per atendre malalts.
  • Cal controlar de manera 100% pública la indústria farmacèutica per garantir protocols, gratuïtat pel que fa a la recerca i desenvolupament de nous fàrmacs, tractaments i possibles vacunes.

Per una salut al servei de les persones 100% pública i universal
Privatitzar i retallar la sanitat, mata. No podem permetre que ens retallin més la vida!

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?