Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Signatures contra l’ampliació de la C-32 fins a Lloret

peatgeDurant la marxa de les Ermites que organitza el Xino-Xano, s’han establit punts de recollida de signatures en contra de l’actual projecte d’ampliació de la C-32 fins a Lloret que pensa dur a terme de forma imminent la Generalitat de Catalunya, tot i el rebuig de gran part de la societat que s’hi oposa.

Aquestes recollides s’han efectuats als punts d’avituallament i control del recorregut per part de SOS Lloret i amb el suport d’altres entitats i grups polítics, que com el nostre ja han mostrat el seu suport en contra d’aquest projecte.

Segons fonts de l’entitat organitzadora de la marxa, aquest any podria ser l’últim cop que es realitza en el seu tradicional recorregut, ja que el traçat previst en el projecte d’ampliació de la C-32 afecta notòriament el paratge per on passa la caminada.

El nostre grup ja ha mostrat públicament el seu suport a les accions de SOS Lloret per aturar aquest projecte, així com el rebuig total al mateix, donat que suposarà l’ampliació de la concessió d’Abertis sobre la C-32 més enllà del 2021, sense que solucioni els problemes actuals de mobilitat de la nostra vila i al preu de perdre un valuós patrimoni ecològic.

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?