Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Un estudi conclou que menys del 15% de vehicles utilitzarien la C-32 fins a Lloret

Només el 14’41% dels vehicles que accedeixen a Lloret des de Blanes utilitzarien la prolongació de l’autopista. És la conclusió de l’estudi encarregat per la plataforma Aturem la C-32 fet durant el mes d’agost, un dels mesos en què hi ha més problemes de mobilitat entre els dos municipis.

Un portaveu de l’entitat, Joan Mora, considera que aquest resultat demostra que el cost econòmic i mediambiental que suposa fer arribar la C-32 fins a Lloret no està justificat pel nombre d’usuaris que utilitzarien aquest tram.

Amb les dades a la mà, la plataforma vol reunir-se amb representants de la Generalitat per demanar-los que aturin el projecte i estudiïn quines actuacions resoldrien els veritables problemes de mobilitat del territori.

En aquest sentit, l’entitat defensa alternatives més sostenibles com el desdoblament de la carrera GI-682, que uneix Lloret i Blanes, tot i que reconeix que amb això no n’hi ha prou.

De manera paral·lela a l’informe que ha fet públic la plataforma Aturem la C-32, l’Ajuntament de Lloret també ha encarregat un estudi aquest estiu i caldrà comparar els resultats, tot i que Joan Mora creu que seran molt semblants.

Font: Nova Ràdio Lloret i Aturem C32

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?