• Actes de la CUP-CC a diversos indrets dels Països Catalans durant la “jornada de reflexió”

  Perpinyà, Palma, Xàtiva i la Franja de Ponent aplegaran actes polítics de la formació el proper dissabte

  La CUP-Crida Constituent desenvoluparà actes en diversos indrets dels Països Catalans, més enllà de Catalunya, durant la jornada de reflexió, ja que per aquesta diada la prohibició de fer-nes només afecta al territori del Principat. Així hi hauran actes a Perpinyà, Palma, Xàtiva i la Franja de Ponent.

  A Perpinyà (Rosselló) a les 18.30h el Cinema Castellet aplegarà el Parlaments d’Antonio Baños, cap de llista per Barcelona; Benet Salellas, cap de llista per les comarques nord-orientals i Dolors Serra, membre notrd-catalana de la llista per les comrques nord-orientals. També es comparà amb l’actuació d’Agulla Almarada. A continuació, cap les 20.30h, el Casal Jaume I oferirà un sopar i l’actuació musical ELS DELAI.

  A Xàtiva (Costera) a les 12h a la plaça del Mercat, parlarà Josep Manuel Busqueta, número 3 de la llista per Barcelona; Maria Josep Martínez de Xàtiva; Guillem Agulló i els diputats al Parlament Isabel Vallet i David Fernández.

  A Palma (Mallorca) a les 18h a Can Alcover, amb l’Anna Gabriel, número 2 de la llista per Barcelona i Quim Arrufat, diputat al Parlament. Presentarà l’acte, Pepe García d’Alternativa per Pollença. Es comptarà amb l’actuació musical d’Eleph&Castle.

  A la Franja de Ponent, hi participaran Gabriela Serra i Albert Botrán, que ocupen els llocs 4 i 5 respectivament.

  Font: Llibertat.cat

  Imatge: Actes de la CUP-CC per dissabte

Comments are closed.