Que no ens robin la vida
Fem crida a desobeir de manera coordinada i conjunta
Saber més
Prou repressió!
Volem una comissió d’investigació sobre les actuacions policials
Saber més
Hi ha una altra manera de viure!
10 propostes que van a l’arrel dels problemes de les classes populars dels Països Catalans
Saber més
Previous slide
Next slide

Aturem la C-32 vol que es voti valorant el posicionament dels partits respecte l’autopista

aturem-c-321La Plataforma Aturem la C-32 demana a la ciutadania que voti els partits que són contraris a l’arribada de l’autopista a Lloret. I per informar la població, l’entitat ha demanat a les diferents candidatures que signin un compromís en relació al projecte i les seves alternatives.

El document demana que indiquin si estan a favor o en contra de la prolongació de la C-32 i si tenen la intenció, de cara al nou mandat, de demanar una moratòria del projecte per poder convocar una consulta popular. De moment, han signat PPC, ICV – EUiA, ERC – Avancem, CUP, Lloret Unida i En Lloret sí, se puede. Un membre de la plataforma, Jordi Gaitán, creu que la ciutadania ha de donar importància al posicionament de cada partit respecte a aquest projecte a l’hora de votar el 24 de maig.

Gaitán reconeix que la plataforma no espera que la resta de partits signin el compromís, però demana a totes les candidatures que deixin clar quin és el seu posicionament i no siguin ambigües.

Tant al Facebook de la plataforma com de SOS Lloret s’ha publicat la primera resposta dels partits.

D’altra banda, Aturem la C-32 convoca la primera manifestació de la plataforma per aquest diumenge. Demana a tots els veïns que estiguin en contra del projecte que s’apleguin diumenge a dos quarts de dotze del migdia davant de les pistes d’atletisme.

Font: Nova Ràdio Lloret
Imatge: NRLL

Contacta amb nosaltres
Quins són els teus interessos?
Com podem contactar-te?
Què t'agradaria dir-nos?
Apunta't al nostre butlletí!
On vols rebre el butlletí?